Bedrijfspanden in het Groene Hart


Ondernemers in het Groene Hart investeren in hun bedrijfspand.

Op 7 maart is door de Kamer van Koophandel het boek gepresenteerd over investeringen van ondernemers in hun bedrijfspand (in Utrecht-West).

Het initiatief is dermate goed gevallen bij alle betrokkenen dat er een grote vraag is naar het boek. Inmiddels is de tweede druk gereed. Dit boek is tegen de kostprijs à euro 2,70 te bestellen.

Het boekje leent zich uitstekend om te verspreiden bij collega-ondernemers op bedrijventerreinen ter inspiratie & informatie, maar ook onder andere belangstellenden. Nieuws

Page 1 of 4  > >>

De Najaarsvergadering van 2016 gaat helaas niet door, voor meer informatie zie ons email bericht.
De datum voor het Jubileumfeest is bekend. Zet 18 november 2016 vast in uw agenda!
Samen met de lokale ondernemers is de BV-M t.b.v. de koopkracht een eindejaarscampagne gestart met als titel 'Haal meer uit Montfoort'.
Bijgaand artikel is gepubliceerd in de IJsselbode en Zenderstreek van week 47.

Leden

De vereniging bestaat uit ca. 65 aangesloten bedrijven en instellingen die allemaal actief zijn in en om Montfoort. Via deze website kunt u gemakkelijk zoeken naar de adresgegevens van onze leden. Ga naar de pagina "Leden" voor meer informatie. Klik hier

De BV-M

BV-M staat voor Bedrijvenvereniging Montfoort. De BV-M is een vereniging van en voor Montfoortse ondernemers en is opgericht op 5 oktober 1976 en telt momenteel ca. 65 leden.

Contact

U kunt uw vragen, opmerkingen en verzoeken ook online aan de BV-M communiceren. Op onze contactpagina kunt u middels ons contactformulier uw gegevens toesturen.
Klik hier